Επισκέψιμο Αγρόκτημα Βασιλάκου. Βιολογικές Καλλιέργειες
           Επισκέψιμο Αγρόκτημα Βασιλάκου. Βιολογικές Καλλιέργειες
            Επισκέψιμο Αγρόκτημα Βασιλάκου. Βιολογικές Καλλιέργειες
             Επισκέψιμο Αγρόκτημα Βασιλάκου. Βιολογικές Καλλιέργειες

Παρουσιάστηκε το Βοτανολόγιο του Σωκράτη Βασιλάκου

Το τρίτο του βιβλίο με τίτλο Βοτανολόγιο παρουσίασε, το πρωί της Κυριακής 17-3-2016, στην αίθουσα της ΠΕΔ στην Καρδίτσα, ο γεωπόνος-βοτανολόγος Σωκράτης Βασιλάκος.
Πρόκειται για ένα μικρό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον βιβλιαράκι το οποίο περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τα βότανα καθώς και σύντομη, αλλά περιεκτική περιγραφή για 33 βότανα με τις σχετικές έγχρωμες φωτογραφίες τους.
Το βιβλίο παρουσίασαν, εκτός από το συγγραφέα, οι κ. Τάσος Σπυρίδης και Παύλος Κόγιας, ενώ εμβόλιμα διάβασαν σχετικά κείμενα οι κ. Κρύστα Λάππα και Γιάννα Χαβρουζά.
Το εγχειρίδιο αυτό, που έχει 64 σελίδες, αποτελεί προϊόν πολύμηνης και επιμελημένης εργασίας. Εκτυπώθηκε σε 3.000 αντίτυπα και σκοπό έχει να πληροφορηθεί ο κόσμος για τα θαυματουργά αποτελέσματα των βοτάνων.
Όπως δήλωσε, εξάλλου, ο κ. Βασιλάκος το μήνυμα όλων αυτών είναι ότι μπορούμε και πρέπει να γίνουμε ο γιατρός του εαυτού μας, αφού δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα βότανα τα οποία μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για αμέτρητες ασθένειες και όχι μόνον.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου και άπαντες στο τέλος αυτής είχαν τη δυνατότητα (για λόγους γνωριμίας και εξοικείωσης με τα δώρα της φύσης) να προμηθευτούν δωρεάν σακουλάκια με αποξηραμένα βότανα, σπόρους του βότανου εχινάτσεα και φρέσκα κλαδάκια δενδρολίβανου. Επίσης, κατά την άφιξή τους, σερβιρίστηκε ζεστό ρόφημα βοτάνων.

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ: το νέο βιβλίου του Σωκράτη Βασιλάκου

Ανακοίνωση της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

 Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρ. ΤΕΔΚ) οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος, ο γεωπόνος-βοτανολόγος Σωκράτης Βασιλάκος παρουσίασε το τρίτο του βιβλίο με τίτλο «Βοτανολόγιο.

Με τον κο Βασιλάκο η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έχει  συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν σε διάφορες οικολογικές δράσεις και ιδίως στην Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας. Πρόκειται για ένα άνθρωπο και επιστήμονα που έχει αφιερώσει την ζωή του στην οικολογία και πιστέυει στην ευεργετική επιρροή, που ασκεί η φύση και το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση καθώς και εκπρώσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας. Όσον αφορά το βιβλίο, αυτό έχει τίτλο ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ, και  περιέχει  χρήσιμες πληροφορίες για τα βότανα καθώς και σύντομη αλλά περιεκτική περιγραφή για 33 βότανα με τις σχετικές φωτογραφίες τους. Στην εκδήλωση σερβιρίστηκε ζεστό ρόφημα βοτάνων, και  διανεμήθηκαν δωρεάν σακουλάκια με αποξηραμένα βότανα, σπόροι του βότανου εχινάτσεα, και φρέσκα κλαδάκια δενδρολίβανου.

 

Αναζήτηση

Μετάφραση

enfrdeitptrues

Φωτογραφίες

vasilakos.jpg

Χρήσιμοι Ιστότοποι

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 επισκέπτες και κανένα μέλος

Σύνδεση