Περιεχόμενα

Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους 

Επισκέψεις

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα :12
mod_vvisit_counterΌλες :220500
Ευχαριστώ !
Γεωπαθολογία - γεωπαθητική ακτινοβολία Εκτύπωση E-mail

Γεωπαθολογία - γεωπαθητική ακτινοβολία


Γεω-ακτινοβολίες και ραδιαισθησία
Ο πλανήτης μας δέχεται συνεχώς κοσμικές ακτινοβολίες, τις οποίες αντανακλά πίσω. Η εκπεμπόμενες όμως ακτινοβολίες εκ της Γης, μεταφέρουν την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια των υλικών όπου αντανακλώνται. Αυτές οι ακτινοβολίες επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά, όλα τα όντα, ανάλογα τη συμβατότητά τους με τους έμβιους οργανισμούς. Σε τοποθεσίες με πολύ θετική γεωακτινοβολία, οι αρχαίοι 'Ελληνες, όπως και άλλοι αρχαίοι λαοί, έκτιζαν ναούς και θεραπευτήρια, γι' αυτό ακόμα και σήμερα τα μέρη αυτά έχουν ιδιαίτερη "δόνηση". 'Ομως μέρη με αρνητικές ακτινοβολίες, οι οποίες ονομάζονται γεωπαθητικές ή γεωπαθογόνες, μας επηρεάζουν αρνητικά. Η σύγχρονη επιστήμη αναγνωρίζει πλέον την ύπαρξη των ενεργειών αυτών, που μπορούν να εντοπιστούν εργαστηριακά με κατάλληλα όργανα, αλλά και με το γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων ραδιαισθητικό-ραβδοσκοπικό τρόπο.


Προσοχή στις γεωπαθογόνες ζώνες!
Αλλά τι είναι οι γεωπαθογόνες ζώνες; Η σύγχρονη επιστήμη αρχίζει να δέχεται ότι η Γη είναι ένας έμβιος οργανισμός, ο οποίος έχει θετικές κι αρνητικές ενέργειες. Ορισμένα μέρη της Γης εκπέμπουν θετική ενέργεια και θεωρούνται τόποι με αναζωογονητική δύναμη. 'Αλλα μέρη όμως εκπέμπουν αρνητική ακτινοβολία, που επιδρά δυσμενώς στην ανθρώπινη υγεία.


Γεωπαθογόνες ζώνες και υγεία
Ας δούμε όμως τις αρνητικές επιδράσεις των γεωπαθογόνων ακτινοβολιών στην υγεία μας. Οι έρευνες τόσο γιατρών όσο και γεωπαθολόγων έχουν δείξει ότι στο γεωπαθητικό στρες οφείλονται άμεσα ή έμμεσα πλήθος ασθενειών, όπως καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις, επιληψία, αρθρίτιδα, εντερικές διαταραχές, αϋπνίες, ψυχικές διαταραχές, παθήσεις νεφρών ήπατος, κλπ. Μάλιστα η 50ετής έρευνα του διάσημου γεωπαθολόγου Ανδρέα Κοψίνα (ο οποίος πέθανε στη Γερμανία το 1999) απεκάλυψε ότι στο γεωπαθητικό στρες οφείλονται πάνω από 150 ασθένειες.


Γεωπαθητικό στρες: Τι είναι και πώς το αναγνωρίζουμε
Σαν "Γεωπαθητικό στρες" χαρακτηρίζονται οι συνέπειες που μπορεί να έχει στον οργανισμό μας, η επί μακρόν παραμονή μας σε χώρους που επηρεάζονται από αρνητικές γεω-ακτινοβολίες. Η παρουσία αυτών των ακτινοβολιών είναι ένα φυσικό φαινόμενο που παρατηρείται σε όλο τον πλανήτη. Είναι ενέργειες της Γης, οι οποίες είναι ασύμβατες με τη φυσιολογία μας και απαντώνται παντού, ακόμα και μέσα στα σπίτια μας. Αυτές διαταράσσουν το φυσικό ενεργειακό μας πεδίο κι επηρεάζουν έτσι την υγεία μας.


Γεωπαθητικό στρες - Παράγων καρκίνου
'Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο καρκίνος σχετίζεται άμεσα με το γεωπαθητικό στρες, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς είναι η μοναδική αιτία της νόσου. Ο δρ. F.S Andersen, διευθυντής αντικαρκινικής κλινικής, ανέθεσε σε ραβδοσκόπο να ερευνήσει τις οικίες 300 καρκινοπαθών ασθενών του. Τελικά διαπιστώθηκε πώς όλοι οι ασθενείς του κοιμόντουσαν πάνω από αρνητικές γεωακτίνες. Πέτυχε μάλιστα βελτίωση της κατάστασης πολλών ασθενών, με απλή μετακίνηση των κρεβατιών τους σε σημείο μη αρνητικά φορτισμένο.


Παιδιά και επιβλαβείς γεωακτίνες
Η Γεωπαθητική Ένταση επηρεάζει τα παιδιά με πολλούς τρόπους όπως: κούραση και ανορεξία το πρωί, κακή διάθεση, έλλειψη συγκέντρωσης και ανεπαρκής σχολική επίδοση. Τα παιδιά μπορεί να μοιάζουν οκνηρά, μελαγχολικά, ή αργά στη μάθηση. Μερικά είναι υπερκινητικά, αναστατώνουν την τάξη, είναι επιθετικά και πεισματάρικα. Επίσης, μπορεί να κοιμούνται άσχημα και να έχουν εφιάλτες. Είναι σαν να έχουν αποστραγγιστεί από κάθε δύναμη και ζωτικότητα.


Γεωπαθολογία: Επιστήμη και ραβδοσκοπία
Η επιστήμη της Γεωλογίας ανάγει το θέμα της αρνητικής γεωακτινοβολίας που παρατηρείται σε πολλά μέρη του πλανήτη μας, στην παρουσία θετικών ιόντων στα υπόγεια ύδατα και πετρώματα. Τα οποία θετικά ιόντα ανεβαίνουν στην επιφάνεια, μέσω του φαινομένου της όσμωσης και δημιουργούν στην επιφάνεια της Γης πεδία, μη φιλικά προς τα έμβια όντα. Η μελέτη μου επί του θέματος των γεω-επιρροών που δεχόμαστε καθημερινά, από εσωγενείς ή εξωγενείς πηγές ηλεκτρομαγνητικών (Η/Μ) ακτινοβολιών, οδηγεί στην επισήμανση των εξής τεσσάρων αδυναμιών της παραπάνω θεωρίας. Δεν αποκλείω βεβαίως την πιθανότητα, κάποια στοιχεία με θετικά ιόντα να συμβάλλουν στο φαινόμενο αυτό. Αλλά όπως θα τεκμηριώσω στη συνέχεια, όχι όλα τα θετικά ιόντα και όχι λόγω του φαινομένου της όσμωσης.

Προσοχή στις γεωπαθογόνες ζώνες!

Θα πιστεύατε ποτέ ότι κάποιος θα μπορούσε να νοσήσει από κάποια βαριά εκφυλιστική ασθένεια -όπως καρκίνο- κι ότι βασική αιτία της συγκεκριμένης ασθένειας, θα ήταν ο χώρος που κοιμάται ή εργάζεται; Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι πραγματικό! Στην Ευρώπη έχει αναπτυχθεί μια «νέα» επιστήμη, η γεωπαθολογία, που εξετάζει τη σχέση ανάμεσα στην ανθρώπινη υγεία και τις γεωπαθογόνες ζώνες, ή αλλιώς το γεωπαθητικό στρες. «Νέα» εντός εισαγωγικών, διότι η επιστήμη αυτή είχε αναπτυχθεί πριν χιλιάδες χρόνια, από την Κίνα ως τη Νότιο Αμερική.

Αλλά τι είναι οι γεωπαθογόνες ζώνες; Η σύγχρονη επιστήμη αρχίζει να δέχεται ότι η Γη είναι ένας έμβιος οργανισμός, ο οποίος έχει θετικές κι αρνητικές ενέργειες. Ορισμένα μέρη της Γης εκπέμπουν θετική ενέργεια και θεωρούνται τόποι με αναζωογονητική δύναμη. Άλλα μέρη όμως εκπέμπουν αρνητική ακτινοβολία, που επιδρά δυσμενώς στην ανθρώπινη υγεία.

Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν τις γεωπαθογόνες ζώνες

Όταν οι φυσικές γεωακτίνες συναντούν υπόγεια ρέοντα ύδατα, τεκτονικά ρήγματα ή υπόγειες κοιλότητες, παραμορφώνεται το φυσικό μήκος κύματός τους και καθίστανται επιβλαβείς για κάθε έμβιο ον. Αυτό ήταν γνωστό στην αρχαιότητα. Τα μέρη όπου η Γη εκπέμπει αρνητική ακτινοβολία θεωρούνταν παλαιότερα ως «αρρωστημένοι τόποι». Πριν 4000 χρόνια ο Κινέζος αυτοκράτορας Κουάνγκ Γιου επέβαλε με νόμο στους υπηκόους του να εξετάζουν πριν κτίσουν σπίτι, με την βοήθεια ενός γεωμάντη και ραβδοσκόπου, αν ο τόπος είναι αρνητικά φορτισμένος από γεωπαθητική ακτινοβολία.

Τη γνώση εξουδετέρωσης της γεωπαθητικής ακτινοβολίας κατείχαν και οι αρχαίοι Έλληνες. Υποστηρίζεται ότι η εξουδετέρωση της γεωπαθογόνου αρνητικής ενέργειας ενός τόπου, επιτυγχανόταν με την κατασκευή μιας πυραμίδας ή ενός θολωτού κτίσματος. Τέτοια κτίσματα δηλαδή είναι οι θολωτοί τάφοι των Μυκηναίων.

Δυστυχώς, οι γνώσεις αυτές λησμονήθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Ο Άγγλος Ντε Χάβιλαντ, πρώτος το 1861 επισήμανε τους κινδύνους των γήινων ακτινοβολιών και ξεκίνησε τις σχετικές έρευνες. Επίσης, ο δρ. Γκόγκελ, το 1914 χρησιμοποίησε τον όρο «ραδιενέργεια του εδάφους και των πηγών» και παρουσίασε σε Γερμανούς γιατρούς τη θεωρία του για την αρνητική δράση των γήινων ακτινοβολιών στην υγεία των ανθρώπων. Έκτοτε διεξάγονταν έρευνες απ' όλο και περισσότερους επιστήμονες. Έτσι γεννήθηκε (ή ορθότερα, επανήλθε στο προσκήνιο) η επιστήμη της γεωπαθολογίας.

Οι αρνητικές επιδράσεις των γεωπαθογόνων ζωνών στην υγεία

Οι έρευνες απεκάλυψαν ότι οι γεωπαθογόνες ζώνες δρουν επιβλαβώς στην υγεία, ανθρώπων και ζώων. Ο επιστήμονας δρ. Ε. Jenny τοποθέτησε χιλιάδες ποντίκια σε τόπους με αρνητική γήινη ακτινοβολία, ενώ άλλα ποντίκια σε χώρους χωρίς πρόβλημα και παρατήρησε τις αντιδράσεις τους. Τα πρώτα ποντίκια προσπαθούσαν να δραπετεύσουν από τα κλουβιά τους. Επιπλέον, έχασαν γρήγορα βάρος, γεννούσαν λιγότερα νεογνά και παρουσίαζαν μεγαλύτερο δείκτη νεογνικής θνησιμότητας απ' ότι τα ποντίκια της δεύτερης κατηγορίας.

Δηλαδή, τα ποντίκια προσπαθούσαν να δραπετεύσουν διότι ένιωθαν την αρνητική επίδραση που δέχονταν από τη Γη. Το παράδοξο όμως είναι ότι άλλα ζώα έλκονται από τις γεωπαθογόνες ζώνες. Έτσι, ενώ οι σκύλοι και τα πρόβατα αποφεύγουν αρνητικά φορτισμένο χώρο, οι γάτες, τα μυρμήγκια και οι μέλισσες προτιμούν τέτοιους χώρους.

Έρευνες έχουν δείξει επίσης ότι οι αγελάδες που μένουν επί μακρό σε τέτοιους χώρους, έχουν μικρή παραγωγή γάλακτος και τα μοσχάρια δεν αναπτύσσονται καλά. Τα γουρουνάκια έχουν μεγαλύτερο δείκτη θνησιμότητας, τα άλογα χάνουν βάρος κι εμφανίζουν ρευματισμούς και κράμπες.

Ας δούμε όμως τις αρνητικές επιδράσεις των γεωπαθογόνων ακτινοβολιών στην υγεία των ανθρώπων. Οι έρευνες τόσο γιατρών όσο και γεωπαθολόγων έχουν δείξει ότι στο γεωπαθητικό στρες οφείλονται άμεσα ή έμμεσα πλήθος ασθενειών, όπως καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις, επιληψία, αρθρίτιδα, εντερικές διαταραχές, αϋπνίες, ψυχικές διαταραχές, διαταραχές στα νεφρά και στο ήπαρ κλπ. Μάλιστα η 50ετής έρευνα του διάσημου γεωπαθολόγου Ανδρέα Κοψίνα (ο οποίος πέθανε στη Γερμανία το 1999) απεκάλυψε ότι στο γεωπαθητικό στρες οφείλονται πάνω από 150 ασθένειες.

Ο Ernst Hartman, ο οποίος εντόπισε το «ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα Hartman», ύστερα από 30 χρόνια έρευνας, ομολόγησε ότι δεν έχει δει ποτέ άνθρωπο πάσχοντα από σοβαρή εκφυλιστική νόσο, που να μην έχει παραμείνει επί μακρόν σε χώρο με γεωπαθητική ένταση ή που να μην κοιμόταν πάνω σε σημείο με αρνητική ακτινοβολία.

Μάλιστα, ο Dieter Aschoff ανακοίνωσε σε Ιατρικό Συνέδριο του Puchberg ότι κατάφερε να βοηθήσει την υγεία πλείστων ασθενών του, με μια... απλή μετακίνηση των κρεβατιών τους. Τέτοια ήταν ή πίστη του Δανού γιατρού Οle Hovmand στην αρνητική επίδραση των γήινων ακτινοβολιών στην υγεία μας (ο ίδιος νόσησε από καρκίνο του ήπατος και θεραπεύτηκε χάρη στη γεωπαθολογία), ώστε δήλωσε ότι θα προτιμούσε να κοιμηθεί σ' ένα κοτέτσι, αν ανακάλυπτε ότι το υπνοδωμάτιό του είναι ακατάλληλο για ύπνο.

Το γεωπαθογόνο στρες αποτελεί αιτία καρκίνου

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο καρκίνος σχετίζεται άμεσα με το γεωπαθητικό στρες, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς είναι η μοναδική αιτία της νόσου. Ο δρ. F.S Andersen, διευθυντής αντικαρκινικής κλινικής, ανέθεσε σε ένα ραβδοσκόπο να ερευνήσει τις οικίες 300 καρκινοπαθών ασθενών του. Τελικά, διαπιστώθηκε πώς όλοι οι ασθενείς του κοιμόντουσαν πάνω από αρνητικές γεωακτίνες. Πέτυχε μάλιστα βελτίωση της κατάστασης πολλών ασθενών, με απλή μετακίνηση των κρεβατιών τους σε σημείο μη αρνητικά φορτισμένο.

Ο Dr. Rambean, πρόεδρος του Ιατρικού Επιμελητηρίου του Marburg, μετά από έρευνα τριών χρόνων, δεν κατάφερε να βρει ούτε έναν καρκινοπαθή που να μην κοιμόταν πάνω από γεωπαθογόνο ζώνη. Αυτό έκανε τον Arnold Mannlicher να θεωρήσει τον καρκίνο ως «μία ασθένεια τοποθεσίας».

Ο δρ. Hans Nieper, ο οποίος εφαρμόζει επιτυχημένες αντικαρκινικές θεραπείες στη Γερμανία, στο βιβλίο του «Revolution in Technology, Medicine and Society» (έκδ. 1965) εκτιμά ότι, «τουλάχιστον το 92% όλων των καρκινοπαθών που έχω εξετάσει έχουν παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα -και ιδιαίτερα σε σχέση με τον χώρο όπου κοιμούνται- σε γεωπαθογόνες ζώνες».

Το ίδιο ισχυρίζεται ότι συμβαίνει και στο 75% των ασθενών που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας. (Ο Nieper θεωρείται αυθεντία στο ζήτημα του καρκίνου και της σκλήρυνσης). Και καταλήγει στο συμπέρασμα: «...αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η γεωπαθητική ζώνη προξενεί καρκίνο, αλλά μάλλον ότι είναι αποφασιστικός παράγοντας που συμβάλλει στην εκδήλωσή του». Συμβουλεύει δε τους ασθενείς του να καλούν έναν ραβδοσκόπο σπίτι τους, για να ελέγξει τους χώρους με γεωπαθητική ένταση.

Σημειωτέον ότι υπάρχουν ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που εντοπίζουν το γεωπαθογόνο στρες, αλλά η ραβδοσκοπία θεωρείται η πιο αξιόπιστη μέθοδος. Επιπλέον, ο Nieper συμβουλεύει τους καρκινοπαθείς να μη χρησιμοποιούν ηλεκτρο-θερμαινόμενα μαξιλάρια ή κουβέρτες, «διότι τα πεδία του ηλεκτρικού ρεύματος ενδέχεται να εξουδετερώνουν τα φορτία των κυτταρικών μεμβρανών». Η γνώμη του Η. Nieper έχει ιδιαίτερη αξία, καθ' ότι δίπλα του έχουν μαθητεύσει σημαντικές αυθεντίες της σύγχρονης ιατρικής, όπως ο γνωστός για το διαιτολογικό του πρόγραμμα καρδιολόγος δρ. Άτκινς.

Με τον Nieper συμφωνεί και μια άλλη αυθεντία στη θεραπεία του καρκίνου, ο δρ. Ίσσελς, ο οποίος έγραψε ότι, «είναι καθήκον των ιατρών να πληροφορούν τους ασθενείς τους για τους κίνδυνους που διατρέχουν, εάν εκτεθούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε επιβλαβή γεωακτινοβολία».

Ομοίως, ο δρ. Hagar, πρόεδρος της Επιστημονικής Ιατρικής Ένωσης, μαζί με έναν ραβδοσκόπο έλεγξαν τα σπίτια 5.348 ατόμων που είχαν πεθάνει από καρκίνο στην πόλη Stettin. Διαπίστωσε δε προς μεγάλη του έκπληξη, πώς όλοι ανεξαιρέτως παρέμεναν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε μέρη με γεωπαθητική ένταση.

Εντυπωσιακές είναι οι δηλώσεις του Vlirk Hovmand, γιου του ιατρού Ole Hovmand, ο οποίος ανακίνησε στη Δανία το ζήτημα της βλάβης που υφίσταται ο ανθρώπινος οργανισμός από το γεωπαθητικό στρες: «Είμαι κατάπληκτος από τη σχέση μεταξύ ασθενειών και της θέσης των γεωακτίνων. Οι ασθενείς που επισκέφτηκα δεν χρειάστηκε να μου πουν ποιο σημείο του σώματός τους έπασχε. Ανακαλύπτω που περνούν οι ακτίνες ως προς τα κρεβάτια τους και υπολογίζω το σημείο εκδήλωσης του καρκίνου. Έχω δίκιο στις περισσότερες περιπτώσεις, εκτός από εκείνες του καρκίνου του δέρματος».

Κι ενώ όλα αυτά τεκμηριώνονται από ιατρούς ολκής ανά τον κόσμο, το επιστημονικό ιατρικό κατεστημένο εξακολουθεί να θεωρεί τις ανωτέρω γνώμες ανάξιες λόγου και τη ραβδοσκοπία και τη γεωπαθολογία ως μη επιστημονικές μεθόδους. Αποκλείει δε τη συσχέτιση γεωπαθογόνων ζωνών και καρκίνου. Οι αντιρρήσεις όμως αυτές αίρονται από τα παρακάτω γεγονότα:

1) Στη Γενεύη έγινε διετής έρευνα με κρατική επιχορήγηση, υπό τη διεύθυνση του δρος Otto Bergmann, για ν' ανακαλύψουν αν όντως οι γεωπαθογόνες ζώνες δρουν επιβλαβώς επί της ανθρώπινης υγείας. Προς τούτο, ιατροί, βιολόγοι και φυσικοί έκαναν πειράματα σε 985 άτομα. Τα άτομα αυτά κάθονταν μόνο για 10 λεπτά σε χώρους με γεωπαθητική ένταση. Για αντικειμενικά αποτελέσματα, τα τεστ έγιναν με τη διπλότυφλη μέθοδο, δηλαδή ούτε οι εξετάζοντες, ούτε οι εξεταζόμενοι γνώριζαν αν το άτομο καθόταν σε χώρο με γεωπαθητική ένταση. Οι ιατρικές εξετάσεις στις όποιες υπέβαλαν οι γιατροί τα 985 άτομα αφορούσαν στην καθίζηση του αίματος, την ηλ. αγωγιμότητα ορισμένων μυών, την αρτηριακή πίεση, το σφυγμό, την αναπνοή, την αντίσταση του δέρματος και την κυκλοφορία του αίματος.

Το συμπέρασμα της έρευνας ήταν ότι οι γεωπαθογόνες ζώνες δρουν επιβλαβώς επί της υγείας των ανθρώπων. Κι αν οι γεωπαθογόνες ζώνες, καταλήγει η έρευνα, ασκούν τόσο αρνητική επίδραση επί ανθρώπων που εκτέθηκαν σ' αυτές μόνο για 10 λεπτά, φανταστείτε τι βλάβες στην υγεία τους θα μπορούσε να προκαλέσει η μακρόχρονη παραμονή τους σε τέτοια σημεία.

2) Ο γιατρός και βιοχημικός δρ. Curry ερεύνησε, ενώπιον άλλων ιατρών, κατοικίες στις όποιες είχαν ζήσει καρκινοπαθείς. Ο Curry δεν γνώριζε το ιστορικό τους κι όμως μπορούσε να διαπιστώσει από ποια μορφή καρκίνου είχε προσβληθεί ο κάθε καρκινοπαθής! Με ραβδοσκοπία έβρισκε τα ακριβή σημεία των κρεβατιών τους, τα οποία διέσχιζαν οι γεωπαθογόνες ζώνες κι εκτιμούσε το είδος του καρκίνου από το οποίο πέθανε ο πάσχων.

3) Ομοίως, και παλαιότερα (1929), ο Gustav Freiherr von Pohl διεξήγαγε έρευνες σε διάφορες βαυαρικές πόλεις, από όπου απεδείχθη το γεωπαθογόνο στρες ως αιτιολογικός παράγοντας καρκίνου: «Καρκίνο παθαίνουν οι παραμένοντες για μακρό χρονικό διάστημα σε σημεία που διαπερνούν γεωακτίνες με ισχύ ανώτερη του 9» (είχε επινοήσει μια κλίμακα με διαβάθμιση 1 -16). Τα συμπεράσματα του έγιναν αποδεκτά από την Κεντρική Επιτροπή Έρευνας για τον Καρκίνο του Βερολίνου, η οποία και τα δημοσίευσε.

4) Η ραβδοσκοπία δεν είναι μια αναξιόπιστη μέθοδος, όπως ισχυρίζονται οι σκεπτικιστές. Είναι μια πανάρχαια τέχνη δια της οποίας οι αρχαίοι Έλληνες αλλά και προϊστορικοί λαοί εντόπιζαν υδάτινες πηγές, γεωπαθογόνες ζώνες κλπ. Πώς δικαιολογούν οι σκεπτικιστές το γεγονός ότι οι ραβδοσκόποι μπορούν ν' ανακαλύπτουν υπόγειες φλέβες νερού και να προσδιορίσουν μάλιστα σε τι βάθος βρίσκονται, εάν το νερό είναι γλυκό ή γλυφό κλπ; Πώς δικαιολογούν το γεγονός, ότι οι ραβδοσκόποι έχουν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στην ανεύρεση υπόγειων υδάτων απ' ότι οι γεωφυσικοί;

Για παράδειγμα, ο James Kimpton χρησιμοποιούσε ραβδοσκοπία για τη γεώτρηση πηγαδιών σε περιοχές της Ινδίας που υπέφεραν από ξηρασία. Τα ποσοστά επιτυχίας του άγγιζαν το 90%, ενώ τα ποσοστά επιτυχίας των γεωφυσικών μόλις που έφθαναν στο 30%. Αυτό έκανε μεγάλες εταιρείες όπως την Bristol Myers, την Dupont και την RCA να χρησιμοποιούν ραβδοσκόπους για τον εντοπισμό υδάτων.

Δικαίως, λοιπόν, ο Charles Richet, κάτοχος βραβείου Νόμπελ, δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι «η ραβδοσκοπία είναι γεγονός που πρέπει να αποδεχτούμε».

Οι σκεπτικιστές φαίνεται να αγνοούν ότι το Καναδικό Υπουργείο Γεωργίας, όλες οι μεγάλες αμερικανικές εταιρείες ύδρευσης κι ο Τσέχικος στρατός χρησιμοποιούν μόνιμα ραβδοσκόπους. Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό ότι ο Βρετανικός στρατός με την μέθοδο της ραβδοσκοπίας ανίχνευε ναρκοπέδια στους πολέμους των Φώκλαντ και του Κόλπου καθώς και ότι Αμερικανοί πεζοναύτες εκπαιδεύτηκαν να ραβδοσκοπούν για εκρηκτικές παγίδες.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η ραβδοσκοπία είναι μια αξιόπιστη μέθοδος. Η ανθρωπότητα θα είχε μεγαλύτερο όφελος αν χρησιμοποιείτο και για θέματα υγείας. Ο εντοπισμός των γεωπαθογόνων ζωνών θα συμβάλει πολύ στην παγκόσμια υγεία και στον περιορισμό των ολοένα και αυξανομένων κρουσμάτων καρκίνου.


επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Κυρίτσης
(μελέτη χώρων - ραβδοσκοπικός εντοπισμός
ηλεκτρομαγνητικών και γεωπαθητικών επιρροών,
εναρμόνιση των βλαβερών ακτινοβολιών στο χώρο)Γεωπαθητικό Στρές.Τι είναι?

From Wikipedia, the free encyclopedia.
Το γεωπαθητικό στρες είναι η θεωρία που υποστηρίζει ότι οι διάφορες πηγές ενέργειας (όπως το υπόγειο κινούμενο ύδωρ, οι πηγές ακτινοβολίας και άλλες) οδηγούν σε αυξανόμενη δόνηση, και ότι αυτές οι «γεωπαθητικές τονισμένες θέσεις» πρόκειται να κατηγορηθούν για έναν μακρύ κατάλογο ασθενειών, που κυμαίνονται από τους πονοκέφαλους ως τον καρκίνο.
Προσδιορισμός των παθογόνων περιοχών
Στη δεκαετία του '30, ο γεωπαοθολόγος πρωτοπόρος George Lakhovsky αρχικά υποστήριξε ότι η γεωπαθητική πίεση αναγκάζει το ανθρώπινο σώμα να δονηθεί σε πολύ υψηλότερες συχνότητες από κανονικές, και αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα, κάνοντας τους ανθρώπους είτε όταν κοιμούνται, είτε όταν εργάζονται στις γεωπαθογόνες θέσεις, να γίνονται πιο ευαίσθητοι στους ιούς, τα βακτηρίδια, την περιβαλλοντική ρύπανση και τα παράσιτα.
Η γεωπαθητική θεωρία υποστηρίζει ότι η γη εσωτερικά δονείται κανονικά στα 8Hz, αλλά οι θέσεις της γεωπαθητικής πίεσης λέγεται ότι δονούνται σε πολύ υψηλότερες συχνότητες. Εάν η δόνηση του εσωτερικού της γης των 8Hz διασχίζει μια φλέβα ύδατος 60-150 μέτρα βαθιά μέσα στο έδαφος, μπορούν να δημιουργηθούν γραμμές πίεσης, που δονούνται πάνω από 250Hz. Τέτοιες ανωμαλίες συχνότητας λέγεται ότι μπορεί να προκαλέσουν διαταραχές στο ανοσοποιητικό σύστημα, τη συμπεριφορά και τη δομή κυττάρων.
Οι επαγγελματίες γεωπαθολόγοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να προσδιορίσουν τις θέσεις πίεσης μέσω της διαδικασίας, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση των εκκρεμών ή των ράβδων στην εντόπιση των τομέων της αυξανόμενης ενέργειας, τις φλέβες ύδατος ή άλλους τομείς της ακτινοβολίας. Η παρακολούθηση των μετακινήσεων και της συμπεριφοράς είτε του εκκρεμούς είτε των ράβδων αποκαλύπτει έπειτα τις θέσεις στις οποίες η γεωπαθητική πίεση είναι η ισχυρότερη, δηλ., περιοχές που περιέχουν μια φλέβα ύδατος ή άλλη πηγή γεωπαθητικής διαταραχής.
Ρόλος στην ασθένεια
Πολλοί γεωπαθολόγοι επαγγελματίες και μερικοί κλασικοί παθολόγοι στην Ευρώπη δηλώνουν ότι τα σπίτια των σοβαρότερα άρρωστων ασθενών τους είναι χτισμένα σε γεωπαθογόνες ζώνες.. Η γεωπαθητική πίεση εξετάζεται από αυτούς τους επαγγελματίες ως καθοριστικός παράγοντας στον καρκίνο, το άσθμα, την σκλήρυνση κατά πλάκας, τους ρευματισμούς, τον ιό του AIDS, τη φυματίωση και τη μηνιγγίτιδα, και για να παίξει έναν ρόλο στην κατάθλιψη, την αποβολή, τις τέλειες γέννησης και σε πολλές νευρολογικές καταστάσεις
Το 1985 η Δρ Βερόνικα Carstens, σύζυγος του πρώην γερμανικού ομοσπονδιακού Προέδρου Karl Carstens, δημοσίευσε μια μελέτη δηλώνοντας ότι υπήρξαν 700 περιπτώσεις που τεκμηριώθηκαν παγκοσμίως όπου οι τελικοί ασθενείς με καρκίνο είχαν επανακτήσει την υγεία τους χωρίς οποιαδήποτε συμβατική θεραπεία αφότου η περιοχή του ύπνου τους μετακινήθηκε από μια γεωπαθογόνη ζώνη πίεσης, σε μια στην οποία δεν υπήρξε καμία ανιχνεύσιμη γεωπαθητική πίεση.
Πολλοί γεωπαθολόγοι επαγγελματίες χρησιμοποιούν τους ταλαντωτές πολυκυμάτων (MWOs), που πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Lakhovsky, για να διορθώσουν υποθετικά τις δονήσεις στις γεωπαθογόνες τονισμένες περιοχές

 


ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ
Οι εναρμονιστές περιβαλλοντικού στρες.

Τι είναι οι οργονίτες;

Οι Οργονίτες είναι μικρές συνθέσεις κρυστάλλων, μετάλλων και σπειρών, που έχουν την ικανότητα να:
1. Εξισορροπούν το περιβάλλον.
2. Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική.
3. Μειώνουν την ακτινοβολία που υπάρχει σε ένα χώρο από τις ηλεκτρικές και ασύρματες συσκευές.
4. Διώχνουν το γεωπαθητικό στρες που δημιουργούν οι γραμμές Hartman και Curry.
5. Βοηθάνε τα φυτά να μεγαλώνουν, ακόμα και με μικρότερη ποσότητα νερού.
6. Βελτιώνουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων.
7. Μειώνουν τις αϋπνίες και τους εφιάλτες.
8. Αυξάνουν την αυτοεκτίμηση του ατόμου.
9. Ξεμπλοκάρουν τα τσάκρας.
Όλα αυτά γίνονται με έναν απίστευτα εύκολο τρόπο. Οι Οργονίτες παράγουν οργόνη και η οργόνη επιδρά σε κάθε οργανισμό μέσω των τσάκρας σαν βιοενέργεια.

Τι είναι η οργόνη;

Η οργόνη δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένα όνομα που έδωσε ο Ιατρός Βίλχεμ Ράιχ στην ενέργεια που δίνει η φύση. Οργόνη ονομάζει δηλαδή την κοσμική πνοή, το Τσι που αναφέρουμε στο Φενγκ Σούι, αυτό που δίνει ενέργεια και όχι την ίδια την ενέργεια.

Ποιος ήταν ο Ιατρός Βίλχεμ Ράιχ;

Ο Βίλχεμ Ράιχ ήταν ένας σπουδαίος επιστήμονας που δεν αναγνωρίστηκε όσο του άξιζε όσο ζούσε, αλλά πιστεύω πως πολύ κόσμος συνεχίζει να αγνοεί το έργο του λόγο του ονόματος του, που ουδέ μία σχέση έχει με τρίτα Ράιχ. Γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου το 1897 στην Αυστρία. Ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε η αδερφή του η οποία πέθανε λίγο μετά. Μετά από άλλον έναν χρόνο γεννήθηκε ο αδελφός του ο οποίος για χρόνια ήταν συνέχεια άρρωστος. Στα 13 του η μητέρα του αυτοκτόνησε, ενώ στα δεκαεφτά του πέθανε και ο πατέρας του από πνευμονία και αμέσως μετά η φάρμα τους καταστράφηκε. Παράλληλα όμως και ενώ όλα αυτά τα δυσάρεστα συνέβαιναν, παρατηρούσε και μια υπηρέτρια που είχανε στη φάρμα τους, η οποία είχε πολύ υψηλή λίμπιντο και συχνά την άκουγε να απολαμβάνει τους οργασμούς της και ύστερα την έβλεπε να λάμπει από ζωντάνια. Μια ζωντάνια που δεν την είχε δει ούτε στους γονείς του, ούτε στα ασθενικά αδέλφια του, αλλά ούτε και στα μαραμένα φυτά της φάρμας τους. Γρήγορα συνειδητοποίησε πως όταν δεν υπήρχε η ενέργεια που αύξανε τη διάθεση για ενίσχυση της φύσης του ανθρώπου, η ενέργεια που αύξανε τη λίμπιντο δηλαδή, τότε δημιουργούταν ένας βιοπαθητικός καρκίνος.
Αυτήν την ενέργεια που έδινε ισχύει στη φύση την ονόμασε οργόνη, αλλά η μεγάλη του ανακάλυψη δεν ήταν που ανακάλυψε πως ο άνθρωπος παράγει μόνος του μέσω της διάθεσης για ζωή οργόνη, αλλά η σπουδαία του ανακάλυψη ήταν ότι την οργόνη τη παρήγαγε και η ίδια η φύση και τα ζώα και τα φυτά και οτιδήποτε είχε ζωή, ακόμα και αυτό που έκανε τα σύννεφα να σμίξουν για να βρέξει ήταν η οργόνη, ακόμα και η δημιουργία των άστρων και των γαλαξιών και έτσι εξηγούταν πως γεννιόντουσαν διάφοροι ζωντανοί οργανισμοί, χωρίς να υπάρχει λόγος, αιτία, αλλά ούτε καν οι κατάλληλες συνθήκες. Αρκεί να υπάρχει οργόνη και χωρίς οργόνη δεν μπορεί να υπάρξει ζωντανός οργανισμός. Παρατήρησε ακόμα πως το κοινό που υπήρχε και στο DNA των οργανισμών αλλά και στους γαλαξίες ήταν ότι ζωή εμφανιζόταν πάντα με σπειροειδή κίνηση.
Τέλειωσε τις σπουδές του στην Ιατρική σχολή της Βιέννης μέσα σε 4 χρόνια ενώ η κανονική φοίτηση ήταν 6 χρόνια και πήρε το πτυχίο του με Άριστα και διάκριση.
Ύστερα από πολλά χρόνια ερευνών κατάφερε να φτιάξει ένα θάλαμο που παρήγαγε οργόνη και μέσα σε αυτόν θεράπευε διάφορους ασθενείς που έπασχαν από διάφορες ασθένειες, ακόμα και από μερικές μορφές καρκίνου. Σύντομα όμως θίχτηκαν τα συμφέροντα ιατρικών και φαρμακευτικών εταιριών και τον έσυραν στα δικαστήρια, όπου δεν μπόρεσε να αποδειχτεί τίποτα αρνητικό για την οργόνη. Τελικά το δικαστήριο τον καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της ασέβειας προς το δικαστήριο επειδή όταν ο δικαστής αγανακτώντας με τα επιχειρήματα που πρόβαλε ο Ράιχ για την οργόνη, τον ρώτησε « υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να βοηθήσει η οργόνη;» Ο Βίλχεμ Ράιχ απάντησε « η οργόνη βοηθάει στα πάντα εκτός από τη μεγαλομανία και την αυταπάτη».
Δύο μέρες πριν από την αποφυλάκιση του πέθανε στη φυλακή της Πελσυβάνια. Ο γιατρός των φυλακών διέγνωσε ανακοπή καρδιάς, ενώ όσο είχε γράψει στη φυλακή δεν δόθηκαν ποτέ στην οικογένεια του.
Και ενώ δεν θα μάθουμε ποτέ αν ο Βίλχεμ Ράιχ πέθανε γιατί έπαψε να έχει διάθεση για ζωή και να παράγει οργόνη ο οργανισμός του, ή αν ‘‘πέθανε'' ενώ ακόμα είχε οργόνη, κάποιοι συνεχίζουν το έργο του, σκορπώντας οργόνη και ζωή στο πλανήτη.

Έχουν γίνει νέα πειράματα;

Στο Τορόντο του Καναδά μια ομάδα φαν της οργόνης, έφτιαξε οργονίτες και τους φύτεψε γύρω από μια περιοχή που οι κεραίας απειλούσαν την υγεία των κατοίκων με πολύ υψηλές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. Λίγες εβδομάδες αργότερα οι κάτοικοι είδαν έκπληκτοι, ότι όχι μόνο το ηλεκτρομαγνητικό σύννεφο είχε εξαφανιστεί από την περιοχή τους, αλλά ότι και οι κάτοικοι είχαν γίνει πιο ευδιάθετοι και συμπεριφερόντουσαν καλύτερα μεταξύ τους. Ενώ κάποιοι πολύ στριμένοι γείτονες αποφάσισαν ξαφνικά να μετακομίσουν. Τέτοια πειράματα έχουν γίνει και σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου με παρόμοια αποτελέσματα.

Πώς φτιάχνονται οι οργονίτες;

Οι Οργονίτες φτιάχνονται κάθε φορά για συγκεκριμένο σκοπό και ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου που θα χρησιμοποιηθούν ή της ανάγκες του ατόμου. Επιλέγονται για τη κάθε περίπτωση οι κρύσταλλοι με τις κατάλληλες ιδιότητες και η ποιότητα και ποσότητα των μετάλλων, ενώ πάντα ο οργονίτης περιέχει λευκό ακατέργαστο χαλαζία που μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική και ποτέ δεν μπορεί ο οργονίτης να χρησιμοποιηθεί για αρνητικό σκοπό. Οι οργονίτες δουλεύουν ασταμάτητα, δεν έχουν ημερομηνία λήξης και δεν χρειάζονται καθάρισμα, ενώ μπορούν να καθαρίσουν κρυστάλλους αν τους ακουμπήσετε απάνω τους. Ακόμα μπορείτε πάνω σε πλακέ οργονίτη να ακουμπήσετε ένα ποτήρι νερό για τρία λεπτά και όταν το ποιείτε θα νιώσετε απίστευτη ζωντάνια.
Οι οργονίτες μπορούν να τοποθετηθούν σε σημείο που έχει διαγνωστεί γεωπαθητικό στρες, ή δίπλα σε κομπιούτερ, τηλεόραση, ασύρματο. Κάτω από κρεβάτι αν είναι προσωπικός οργονίτης ή δίπλα στο κρεβάτι ή γραφείο και όποτε το άτομο νιώθει αδυναμία να πιάνει τον οργονίτη στα χέρια του και να φορτίζεται με νέα ενέργεια.
Σε καμία περίπτωση όμως η χρήση οργονίτη δεν θα πρέπει να σας κάνει να παρακάμψετε τις συμβουλές του γιατρού σας ή να διακόψετε κάποια φαρμακευτική αγωγή που σας έχει συστήσει ο γιατρός σας.

Πόσο κοστίζει ένας οργονίτης;

Η τιμή εξαρτάται από τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν εξαρτώνται από τις ανάγκες του χώρου ή του ατόμου. Για την αντιμετώπιση ενός απλού γεωπηθατικού στρες που μπορεί να δημιουργείτε από μια σωλήνα νερού ή ένα κομπιούτερ, μπορεί να εξουδετερωθεί με έναν απλό ορονίτη που πιθανόν να περιέχει έναν μικρό χαλαζία, λίγα ρινίσματα μπρούτζου και μια σπείρα σαν ελατήριο που είναι πάντα απαραίτητη και ο οργονίτης σύνολο να κοστίζει γύρω στα 80 ευρώ με την κατασκευή και για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου γεωπαθητικού στρες που μπορεί να δημιουργείτε από κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε συνδυασμό με κάποια διασταύρωση Hartman και Curry, να χρειαστεί να μπει τεράστιος χαλαζίας και άλλοι κρύσταλλοι μεγάλης αξίας, συν ίσως κάποια κομμάτια χρυσού και η τιμή του οργονίτη να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ.

Πως λειτουργούν οι οργονίτες;

Οι οργονίτες λειτουργούν χάρη στις απίστευτες ικανότητες που έχουν οι κρύσταλλοι σε συνδυασμό με τη σωστή μίξη μετάλλων και την ένωση τους και όλη αυτή η σωρευμένη ενέργεια που δημιουργείται, βγαίνει από τον οργονίτη μέσω της σπείρας. Ακόμα οι οργονίτες λειτουργούν σαν πλέγμα μεταξύ τους και για αυτό μπορούν να προστατεύουν πλήρως ένα κτήριο από γεωπαθητικές ακτινοβολίες αν τοποθετηθούν τρεις οργονίτες εξωτερικά από το κτήριο σε τέτοιες θέσεις ώστε να σχηματίζουν ένα τρίγωνο γύρω από το κτήριο.


Προϊόντα Plocher® για προστασία από Ηλεκτρομαγνητική & Γεωπαθητική Ακτινοβολία


Πόση ακτινοβολία δεχθήκατε σήμερα;

Συσκευές που χρησιμοποιούμε συνεχώς στην καθημερινή μας ζωή, όπως κινητά, ασύρματα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές κ.λπ., δημιουργούν ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, που έχουν αρνητική επίδραση πάνω σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Τα πεδία αυτά δημιουργούνται και από εξωτερικές πηγές, όπως καλώδια ΔΕΗ, πυλώνες, κεραίες κινητής τηλεφωνίας κ.λπ.
Ο πλανήτης μας διαθέτει ένα ενεργειακό πεδίο από το οποίο ο οργανισμός αντλεί την ενέργεια του. Υπάρχουν όμως κάποια σημεία, όπου η φυσική αυτή ενέργεια διαταράσσεται, όπως πάνω από φλέβες νερού, σε κόμβους του πλέγματος Hartmann κ.λπ., προκαλώντας αντίστοιχα ενεργειακή διαταραχή σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Τα σημεία αυτά ονομάζονται γεωπαθητικοί κόμβοι και η αρνητική ενέργεια την οποία προκαλούν, ονομάζεται γεωπαθητική ακτινοβολία. Οι βλαβερές συνέπειες των γεωπαθητικών κόμβων θεωρούνται ύποπτες για την ανάπτυξη ισχυρών ασθενειών (καρκίνων, λευχαιμιών κ.λπ.).
Επειδή δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε την ηλεκτρομαγνητική και γεωπαθητική ακτινοβολία, η μόνη λύση είναι να εξουδετερώσουμε και να εναρμονίσουμε τις αρνητικές τους επιδράσεις. Η Plocher παρουσιάζει τα προϊόντα της, που παρέχουν απόλυτη προστασία από την ηλεκτρομαγνητική και την γεωπαθητική ακτινοβολία.
- Μενταγιόν e-smog Plocher®: Προσφέρει προσωπική προστασία από την ενεργειακά αρνητική ακτινοβολία της ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης, μετατρέποντας την αρνητική αριστερόστροφη ακτινοβολία σε θετική δεξιόστροφη. Δεν εξουδετερώνονται οι ηλεκτρικές συσκευές, αλλά προστατεύεται ο άνθρωπος.
- Γωνία e-smog Plocher®: Η γωνία e-smog Plocher από ενεργοποιημένο πηλό, μετατρέπει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία σε μορφή ανεκτή για τον άνθρωπο, μετατρέποντας την αρνητική αριστερόστροφη ακτινοβολία σε θετική δεξιόστροφη. Οι θετικές επιπτώσεις αποδεικνύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα με κινησιολογία και άλλες μεθόδους της φυσικής ιατρικής. Οι συσκευές που συνδέονται στο ηλεκτρικό δίκτυο εξισορροπούνται και γίνονται αρμονικές.
- Αρμονιστής χώρου Plocher®: Μετά από 15 χρόνια έρευνας ο Roland Plocher δημιούργησε τον αρμονιστή, ο οποίος προκαλεί ένα ισορροπημένο, χαλαρό και αρμονικό επίπεδο ενέργειας σε ανθρώπους και ζώα. Ο πηλός, εφοδιασμένος με τις κατάλληλες πληροφορίες, εξισορροπεί και εναρμονίζει γεωπαθητικές ζώνες, μετατρέποντας τις βλαβερές τους συνέπειες σε θετική ενέργεια. Βελτιώνει το ενεργειακό περιβάλλον στο σπίτι και το γραφείο και μετατρέπει την αρνητική αριστερόστροφη ακτινοβολία σε θετική δεξιόστροφη. Επίσης εναρμονίζει την ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση που προκαλείται από εξωτερικές πηγές, όπως εξωτερικά καλώδια ΔΕΗ, πυλώνες, κεραίες κινητής τηλεφωνίας κλπ. Η επίδραση του αποδεικνύεται με κινησιολογία και άλλες μεθόδους της φυσικής ιατρικής. Λειτουργεί σε διάμετρο έως 29 μέτρα από το σημείο εγκατάστασης του.


Γεωπαθητικά Πεδία - Προϊόντα Εναρμόνισης


Σφαίρες
Οι Σφαίρες ανανεώνουν και αναζωογονούν τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε. Έχουν πολύ αρμονικό ενεργειακό πεδίο. Οι Σφαίρες των 50mm εναρμονίζουν ένα δωμάτιο, ουδετεροποιώντας τις γεωπαθητικές ακτινοβολίες. Για την εναρμόνιση υδάτινων ρευμάτων, χρειάζεται να συνδυαστούν με πλακέτες GEOTAC. Επιλέγουμε το κατάλληλο χρώμα σφαίρας, ανάλογα με το χώρο που θέλουμε να εναρμονίσουμε. Διατίθενται σε οκτώ χρώματα: χρυσό, πράσινο, πράσινο ανοικτό, τουρκουάζ, μπλε, μωβ, λιλά και κρυστάλλινο. Στα γραφεία είναι κατάλληλες οι σφαίρες, σε χρυσό, τουρκουάζ και πράσινο. Για υπνοδωμάτια, σε χρώμα μπλε, τουρκουάζ και πράσινο.

Τοποθετημένες μπροστά σε οθόνη, εναρμονίζουν και τα επιβλαβή Η/Μ πεδία της. Οι μικρότερες Σφαίρες των 30mm είναι για κάθε τσέπη παντελονιού ή τσάντα και προστατεύουν όλο το σώμα από τις αρνητικές ηλεκτρομαγνητικές και γεωμαγνητικές ακτινοβολίες. Οι μικρές είναι διαθέσιμες σε 15 χρώματα, όπως τα παραπάνω κι επιπλέον: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, ανοικτό κίτρινο, ροζ, ματζέντα και οπάλ.

 


 

Geotac Card - Vita Card
Οι μωβ κάρτες GEOTAC χρησιμεύουν για εναρμόνιση φλεβών νερού και ρηγμάτων. Αυτές οι επιβλαβείς ζώνες ουδετεροποιούνται, εναρμονίζονται και επαναπολώνονται, από αριστερόστροφες σε δεξιόστροφες, οπότε γίνονται συμβατές με τους ζώντες οργανισμούς.
Οι κάρτες GEOTAC ένα απαραίτητο και 100% αξιόπιστο «εργαλείο» του κάθε γεωπαθολόγου. Το μέγεθος της κατάλληλης κάρτας εξαρτάται από την ένταση της προβληματικής ζώνης.
Διατίθεται σε μεγέθη: A6 (13x9cm), A5 (19x13cm), A4 (19x27cm) και mini (Vita Card),

 


 

Pentadome
Το Pentadome βοηθά ν' ανοίγουν δίοδοι φωτός σε μεγάλους χώρους και να παραμένουν ανοικτές. Δημιουργεί ένα ενεργειακό τριγωνικό πεδίο, προσφέροντας κατοικία στα Όντα Φωτός. Το δυναμικό του είναι τόσο ισχυρό, ώστε μπορεί να εμπλουτίσει μια αίθουσα με την ενέργεια αυτή και να εξισορροπήσει πολύ μεγάλους χώρους από κάθε δυσαρμονική ενέργεια, με τον σχετικό προγραμματισμό.


E-gate Obelisk
Αυτό το ιδιαίτερο προϊόν, από τα πρώτα ταχυονισμένα "εργαλεία" εναρμόνισης που μας δόθηκαν, είναι μια Πύλη Φωτός, με τεράστιες δυνατότητες συγκέντρωσης και διάχυσης της κοσμικής ενέργειας σε κάθε χώρο. Με αυτό τον τρόπο εναρμονίζει, εξισορροπεί και προσφέρει αφειδώς τη θετική του ενέργεια.
Έχει το σχήμα μιας τετράπλευρης πυραμίδας, ακουμπισμένη επάνω στην αντίστροφή της - χωρίς την κορυφή, στο υλικό πεδίο - αλλά πλήρως σχηματισμένη στο ενεργειακό πεδίο. Λόγω του σχήματος αυτού, "κρύβει" μέσα του το πανίσχυρο ενεργειακό σχήμα του "Δέντρου της Ζωής", που εμπεριέχει όλες τις αρχέτυπες πληροφορίες της Δημιουργίας.
Χρησιμεύει για τον καθαρισμό έντονα αρνητικών ενεργειών, τοποθετημένο πάντα με τις πλευρές του προς τα 4 σημεία του ορίζοντα. Δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό βιοθετικά ενεργειακό πεδίο, ικανό να καλύψει μεγάλους χώρους εργασίας και κατοικίες. Οι δυνατότητές του αυξάνονται όταν ενισχυθεί με 4 BioAmplifiers, στους άξονες Βορρά/Νότου & Ανατολής/Δύσης, με την κεκλιμένη πλευρά τους στραμμένη προς τις πλευρές του E-gate Obelisk.


8-Angled Pyramid
Η Οκτάεδρη Πυραμίδα αποκαθιστά την αρμονία και διαλύει την αρνητική ενέργεια στο χώρο. Ευνοεί τη σύνδεση με το Ουράνιο Βασίλειο του Φωτός, για περισσότερη ενέργεια, ευτυχία και επιτυχία. Αποκαθιστά την ισορροπία σε πολλά επίπεδα, ιδιαιτέρως στο σπίτι και στο χώρο εργασίας μας. Μετουσιώνει αρνητικά συναισθήματα που φωλιάζουν για χρόνια σε ανθρώπους, ζώα και το περιβάλλον εν γένει.
Σε συνδυασμό με 4 ή 8 BioAmplifiers εναρμονίζει όλα τα γεωπαθητικά πεδία που υπάρχουν σε ένα μεγάλο χώρο (σπίτι,


BioAmplifier
Ο ΒιοΕνισχυτής βοηθά στην αποκατάσταση της αρμονίας και την απομάκρυνση τοξικών, αρνητικών στοιχείων από το σώμα και το χώρο.
Υπάρχουν 3 μεγέθη: μικρός, μεσαίος και μεγάλος. Η μόνη διαφορά τους έχει να κάνει με την ισχύ. Ένας μεγάλος BioAmplifier είναι ισχυρότερος από έναν μικρό. Ο μεγάλος έχει περισσότερες χρήσεις σε συνεδρίες με ανθρώπους, επιθυμίες κλπ. Ο μικρός και ο μεσαίος είναι πιο κατάλληλοι και συμβατοί με τις Πυραμίδας. Βοηθά στην ενίσχυση τους, τη διεύρυνση της ακτίνας επιρροής τους για την εναρμόνιση γεωπαθητικών πεδίων.


Ημισφαίρια
Τα ημισφαίρια συμβάλλουν στην εναρμόνιση της γήινης ακτινοβολίας, όπως και για την εξισορρόπηση των τσάκρα.
Όλα τα ημισφαίρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εναρμόνιση γεωπαθητικών ζωνών. Προσφέρονται σε 5 χρώματα: πράσινο, πράσινο ανοικτό, τουρκουάζ, λιλά και διάφανο.

 

Δημοσκόπηση

Πόσο ενημερωμένοι είστε για τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (γ.τ.ο.) – μεταλλαγμένα;
 

Είσοδος Μέλους