Περιεχόμενα

Έχουμε 23 επισκέπτες συνδεδεμένους 

Επισκέψεις

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα :6
mod_vvisit_counterΌλες :219579
Ευχαριστώ !
Σύλλογος Φίλων Φυσικής Διαβίωσης και Υγιεινής Διατροφής Ν. Καρδίτσας Εκτύπωση E-mail

Στην Καρδίτσα το έτος 1993 μια ομάδα ευαίσθητων πολιτών και μυημένων σε θέματα φυσικής θεραπείας και αυτογνωσίας, προχώρησαν στην ίδρυση σχετικού συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος Φίλων Φυσικής Διαβίωσης και Υγιεινής Διατροφής Ν. Καρδίτσας» Από τότε μέχρι το 2005 περίπου λειτουργούσε κανονικά και πολύ αποτελεσματικά με πολλές παρεμβάσεις στα σχετικά δρώμενα της Καρδίτσας, με ομιλίες, διαλέξεις, σεμινάρια κλπ.
Είναι αλήθεια ότι στο χρονικό αυτό διάστημα αποτελεσματικής λειτουργίας του (1993-2005), ο σύλλογος πρόσφερε πολλά στις Καρδιστιώτισες και στους Καρδιτσιώτες. Μπήκε αρκετός προβληματισμός, και είναι πολλοί εκείνοι που επηρεαζόμενοι από τη δράση του, πραγματικά βελτίωσαν την υγεία τους και ακόμη άλλαξαν τη ζωή τους προς τη θετική κατεύθυνση.
Από το 2005 μέχρι σήμερα σχεδόν αδρανοποιήθηκε και τούτο διότι τα λίγα από τα δραστήρια και ενεργά μέλη του κουράστηκαν να προσφέρουν από τις θέσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου για πολλά χρόνια. Κατά καιρούς προσπάθειες να βρεθούν νέα μέλη που θα τραβούσαν μπροστά μέσα από το Δ.Σ. και παίρνοντας επάνω τους το μεγαλύτερο βάρος της δραστηριότητας του συλλόγου δεν καρποφόρησαν.
Το αξιοπερίεργο και το πολύ απογοητευτικό είναι ότι ενώ οι περισσότεροι των πολιτών λίγο - πολύ έχουν αντιληφθεί ότι ένας αφύσικος τρόπος ζωής φέρνει πολλά προβλήματα στην υγεία μας, δυστυχώς, ούτε ανασκουμπώνονται για δουλειά μέσα από το σύλλογο και το χειρότερο ούτε έρχονται να παρακολουθήσουν τις τόσο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις του. Γι'αυτό βέβαια υπάρχει απάντηση, αλλά δεν είναι του παρόντος.

 

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: Ο σύλλογος διαθέτει δανειστική βιβλιοθήκη για τα μέλη του αλλά και για τους φίλους του. Ο αριθμός των βιβλίων φτάνει κάπου τα 70. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δανειστούν και τώρα τηλεφωνώντας στα 24410/21000 & 28550

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Πρόκειται για ένα θέμα που απαιτεί αρκετή συζήτηση και προβληματισμό. Ωστόσο κάτι πρέπει να γίνει για να επαναδραστηριοποιηθεί ο σύλλογος. Είναι κρίμα τόσος κόσμος να υποφέρει και τόσος να πεθαίνει εξαιτίας της άγνοιας ή της μη συνειδητοποίησης του τι σημαίνει προληπτική ιατρική, και φυσική θεραπεία. Βέβαια ένας τέτοιος σύλλογος δεν θα σώσει τον κόσμο, αλλά μπορεί κάτι να προσφέρει. Προς αυτή την κατεύθυνση αναζητούνται ιδέες και προτάσεις και προπάντων εθελοντές.

Τις περιμένουμε είτε στα τηλέφωνα 24410/21000 & 28550 ή στα ηλ/κά ταχυδρομεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 

Δημοσκόπηση

Πόσο ενημερωμένοι είστε για τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (γ.τ.ο.) – μεταλλαγμένα;
 

Είσοδος Μέλους