Επισκέψιμο Αγρόκτημα Βασιλάκου. Βιολογικές Καλλιέργειες
           Επισκέψιμο Αγρόκτημα Βασιλάκου. Βιολογικές Καλλιέργειες
            Επισκέψιμο Αγρόκτημα Βασιλάκου. Βιολογικές Καλλιέργειες
             Επισκέψιμο Αγρόκτημα Βασιλάκου. Βιολογικές Καλλιέργειες

Μετά την υπερψήφιση του ασφαλιστικού

Δελτίο τύπου

Δημοσιεύθηκε στον τύπο της Καρδίτσας στις 10-7-2010

Μετά την υπερψήφιση του ασφαλιστικού

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ

ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ

Του Σωκράτη Βασιλάκου  - www.sokratisvasilakos.gr

          Από προχθές, το ασφαλιστικό νομοσχέδιο έγινε νόμος του κράτος. Και είδαμε ότι στο ακέραιο επιτελούν το πατριωτικό και λαϊκό τους καθήκον οι περισσότεροι από τους  εθνοπατέρες μας. Αυτοί έκριναν και αποφάσισαν: σκληρά και επώδινα τα μέτρα, αλλά αναγκαία για να σωθεί η πατρίς του κεφαλαίου κι ας πάει στον αγύριστο η πατρίς του λαού. Αυτοί που μας θωπεύουν στην πλάτη κάθε φορά που έρχεται η ώρα των κοινοβουλευτικών εκλογών και της ψήφου, στις δύσκολες ώρες μας γυρίζουν την πλάτη, αφού μπαίνουν στο δίλημμα: η βουλευτική μου καρέκλα και η πολιτική μου καριέρα,  ή το δίκαιο του εργάτη  και του φτωχού και ανήμπορου πολίτη;  Φυσικά επιλέγουν το πρώτο.

          Εκείνοι οι λεονταρισμοί κάποιων που διέδιδαν ότι δεν θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο υποχώρησαν την ώρα του διλήμματος.

Έτσι μπροστά στον ορυμαγδό των αντιλαϊκών και  αντεργατικών μέτρων, που μας γυρίζουν σε ένα εργασιακό μεσαίωνα, μπροστά στην κατακρεούργηση των εργασιακών και λαϊκών συμφερόντων κανείς δεν είπε όχι, κανενός δεν άνοιξε ρουθούνι, κανενός δεν χύθηκε ούτε ρανίδα αίματος υπέρ των λαϊκών συμφερόντων για τα οποία με τόση παρρησία, λεβεντιά και σιγουριά κόπτονται κατά την προεκλογική περίοδο.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι βουλευτές της Ν.Δ. καταψήφισαν το νομοσχέδιο, όχι γιατί διαφωνούν επί της ουσίας, αλλά για καθαρά αντιπολιτευτικούς λόγους. Η Ν.Δ. άλλωστε είναι αυτή που και προεκλογικά και τώρα ανοιχτά στηρίζει επί της ουσίας όλα τα αντιλαϊκά μέτρα.

Κλείνοντας μπορούμε να πούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εθνοπατέρων μας, σχεδόν οι 300 ,  ξεπερνούν σε λεβεντιά, θάρρος και αποφασιστικότητα τους 300 τους Λεωνίδα!!! Ας τους καμαρώσουμε και ας τους ξαναψηφίσουμε…

Αναζήτηση

Μετάφραση

enfrdeitptrues

Φωτογραφίες

New-Doc-2018-05-03_2.jpg

Χρήσιμοι Ιστότοποι